Mai vicc

Címkék: vicc humor vicces poén nevetés napi vicc

2011.06.28. 17:07

Két kisfiú arról beszélget, melyikük apja a gyávább. - Az én apukám annyira félős, hogy amikor villámlik, bebújik az ágy alá - mondja az első. - Az semmi - kontráz a második. - Az apukám olyan gyáva, hogy mindig a szomszéd néninél alszik, ha anyu éjszakás a munkahelyén!

Kína - hegyi település

Címkék: kína szép tájak hegy

2011.06.26. 11:23

Mai vicc

Címkék: vicc vicces poén nevetés napi vicc

2011.06.25. 11:07

A kis Zsuzsi a bátyjával együtt fürdik, és megkérdezi anyukájától: - Anyu, nekem miért nincs olyan a lábam között, mint a bátyámnak? - Türelem, kislányom, majd lesz.

Mai vicc

Címkék: vicc humor vicces poén nevetés napi vicc

2011.06.22. 16:21

- Józsi, te sosem voltál a sötétben ilyen szenvedélyes, mint most! Hogy lehet ez? - Úgy, hogy nem Józsi vagyok, hanem Béla.

Micsoda önfeláldozás!........ lehet hogy a párja nem így képzelte? SZENZÁCIÓS!!!! Egy  nagymama korú hölgy jelentkezett a főiskolára. Letette a felvételivizsgákat, fel is vették. De a vizsgáztatók kíváncsiak voltak, hát megkérdezték. Mondja hölgyem, minek magának a…

Azt a félegyházi, kaporszakállú rézangyalát, hogy szólózna egyet a szőrös trombitán!

Mai vicc

Címkék: vicc humor vicces poén nevetés napi vicc

2011.06.20. 15:25

Az anya tizenéves lányával bemegy az orvoshoz: - Drága doktor úr, mit gondol, beszélhetnék a lányommal a nemi életről? - Beszéljen csak, asszonyom, majd meglátja, mennyit tanul tőle.

Mai vicc

Címkék: vicc humor vicces poén nevetés napi vicc

2011.06.17. 10:45

Egy közvélemény kutató a szexuális szokásaikról kérdezi az embereket. Megszólít egy férfit: - Szokott-e ön szex után beszélgetni a feleségével? - Persze, ha megtalálom a telefont.

Azt a félegyházi, kaporszakállú rézangyalát, hogy csoszná teherbe egy taliga aprómajom a halálfasza árnyékában!

Eljött a szép nap, midôn a legjobb pi- rosbor mellett köszöntünk, és a boros kan- nát két kézre fogva, hangos rivalgással kívánunk neked mindenféle jót, és hogy élvezed az élet boldog óráit, mert kis fa- kadó rózsa is csak egyszer virít, és a…

Mai vicc

Címkék: vicc humor vicces poén nevetés napi vicc

2011.06.16. 11:00

Egyik este egy szerelmespár üldögél a Városligetben a padon. A lány azt mondja a fiúnak: - Kedvesem, úgy bizsereg a szám. Adj már rá egy csókot! A fiú megcsókolja a lány száját. Mire az örül, hogy elmúlt: - Már el is múlt. De most úgy fáj a mellem. Adj rá egy csókot,…

Azt a határbocos kalózkurva öreganyját, aki szigonnyal eszi a mácsikot, hogy nőjön basszusgitár a mellyibe, oszt a fekete rák pengesse!

süti beállítások módosítása