Felhasználó levele:

Jó napot!

Ha floppyra akarom másolni a filmet, megnyomom az "paste"
gombot, és akkor Megjelenik nekem egy szöveg, hogy a floppyn  nincs elég hely. Ezután megnyomom hogy "paste shortcut", és  akkor a film már ráfér.
Probléma csak akkor van, ha más PC-n akarom elindítani,  ugyanis akkor megjelenik, hogy nem találja a filmet,  ugyanakkor az én számítógépemen a floppyról normálisan el  tudom indítani. Mi lehet a gond?

Köszönöm

Rozi


Hotline válasz:

Kedves Asszonyom!

A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy  cetli, melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van,  viszont belefér.
Tehát ha otthon van, és elolvassa a  válltáskában lévő cédulát a felirattal, hogy a bunda a  szekrényben van, akkor azt ott meg is találja.
Rosszabb a helyzet, ha a barátnőjénél van, előveszi a  cédulát, és ott olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A  barátnője szekrényéban viszont a végtelenségig keresheti, a  bundája biztosan nem lesz ott...

Magyarázat:
Válltáska - floppy
Bunda - film
Cédula - "shortcut"
Szekrény - számítógép

A bejegyzés trackback címe:

https://baluguru.blog.hu/api/trackback/id/tr1001007023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása