Hamilton nyilatkozat

2008.09.16. 12:33

Amúgy sem bírtam a srácot, de ezek után!

Idézet egy sztárautó cikkből:
 
"Lewis Hamilton egyszerűen fejtette ki véleményét Kimi Raikkönenről: "Sokkal tökösebb vagyok, mint Kimi" - ha nem is pont ezekkel a szavakkal. A Forma-1-es Belga Nagydíjat ugyan a pályán a mclarenes Lewis Hamilton nyerte, ám mivel a verseny közben levágott egy sikánt, a versenybizottság 25 másodperces büntetéssel sújtotta, így végül a 3. helyen végzett.
A brit pilóta azonban nem a döntnökökre, sokkal inkább riválisára, Raikkönenre mérges. "Minden azért történt, mert Kimi úgy vezet, ahogy. Ha nincs vér a pucájában, hogy az utolsó pillanatban fékezzen, ez lesz a vége. Én jól tudom kezelni az ilyen helyzeteket, de ha valaki előttem töketlenkedik, ez lesz a vége" - nyilatkozta a tavalyi vb-ezüstérmes Hamilton."
  
Remélem látni fogom még idén sírni a makákót, amikor újabb hatalmas faszságot csinál mint tavaly is tette egy kétszer.!!!
 
Go Kimi, Go Massa, Go Alonso, Go bárki.....

A bejegyzés trackback címe:

https://baluguru.blog.hu/api/trackback/id/tr83665973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása