Törvények

2008.09.21. 10:48

Libanonban a férfiak törvényesen létesíthetnek nemi kapcsolatot állatokkal, de csak nöstényekkel. Hím állattal folytatott szexuális kapcsolatért halálbüntetés jár.

Bahreinben egy orvos törvényesen vizsgálhatja egy nö nemi szerveit, de tilos közvetlenül rájuk néznie a vizsgálat során. Csak tükörböl nézheti öket.

A mohamedánok nem láthatják egy holttest nemi szervét. Ez a temetkezési alkalmazottakra is vonatkozik. Az elhunyt nemi szervét téglával vagy fadarabbal kell eltakarni. (Téglával?)

Az önkielégítést Indonéziában lefejezéssel büntetik. (Melyik fejet vágják le?)

Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a föfoglalkozásuk az, hogy az országot járva nöket fosztanak meg a szüzességüktöl, akik fizetnek nekik azért, hogy elöször élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint szüzeknek tilos házasságot kötniük. (Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a
világon?)

Hong Kongban egy megcsalt feleség törvényesen megölheti a házasságtörö férjet, de a saját kezével kell tennie. Fordított esetben a férj bármilyen módon végezhet a hütlen asszonnyal. (Nem megy ki a fejemböl ez a Guam.)

A liverpooli törvények megengedik a trópusi halakat áruló nöknek, hogy topless dolgozzanak. (Vajon pályázni kell erre a guami állásra?)

A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie a férjével, ha az elsö alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az aktust. (El tudod képzelni, amint az anyós néz közben...?) (Még mindig Guamon jár az eszem... Hogyan küldhetném el az önéletrajzomat?)

A bolíviai Santa Cruzban törvény tiltja, hogy egy férfinak egyszerre legyen szexuális kapcsolata egy növel és annak a lányával. (Egyikük várhat az ágy végénél.)

(És ráadásul ezért a guami állásért még fizetnek is.)

Marylandben csak szeszes italokat árusító üzletekben elhelyezett automatákból lehet óvszerhez jutni.
(Milyen messze van innen Guam?)

A bejegyzés trackback címe:

https://baluguru.blog.hu/api/trackback/id/tr57673920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása