Tanfolyam haladóknak

2008.11.26. 19:47

SZEX-SZLENG TOVÁBBKÉPZÉS
Aki macsó akar lenni, annak ezeket tudnia kell. Ki a tököm jár el manapság úgy csajozni, hogy nincs valami olyan szövege, hogy „Bébi, fogadok, nálad jobban senki sem játszik a rozsdás trombitán…"? Ti sem ismertek ilyet, ugye? Leszámítva… magatokat. Ezen most változtatunk.
Végigmegyünk néhány kipróbált és jól bevált szexuális játékon, nem nagy dolgok ezek, csak színesíthetik a nemi életeteket, ha a Sir Raji által ajánlott Toffifee sapka nem jönne be. Mert ne felejtsétek – minél tovább megtartotok egy nőt, annál később kell újból megalázkodnotok egy másik előtt.
Lássuk:

Houdini
A csajt kutyapózban dolgozod. Amikor már majdnem oké, kiveszed a brét, és ráköpsz a lány hátára. Ő azt fogja hinni, hogy elmentél, megfordul, ekkor te kilövöd a szemét a bébijoghurttal. A csaj arra fog gondolni: varázslat ez, vagy mi van?

Szamármaflás
Ha a csaj végre megenged egy kis anális akciót, mindent ki kell hoznod a dologból, amit csak lehet. Szóval amikor már majdnem kész vagy, adsz a lánynak egy tockost, ő megijed, az ánuszgyűrű erősebben összezár, mehet az ősrobbanás, és mindenki boldogabb. Na jó, te biztosan.

Tony Danza
Az alappóz megint a kutya. Megkérdezed a nőt, hogy „Ki a főnök?" Erre ő nagy valószínűséggel azt fogja válaszolni, hogy „Te vagy". Akkor adsz neki egy tockost, és azt üvöltöd: „Nem! Tony Danza az! Mutass neki egy kis tiszteletet!" Aztán megy tovább a móka. Duplázhatsz, ha újra megkérdezed: „Ki a főnök?" Azt fogja válaszolni: „Tony Danza!" Erre adsz neki még egy tockost, hogy miért gondol más férfiakra, amikor veled van.

(Remélem, legalább néhány olvasó tudja, ki az a Tony Danza, vagy mi az a „Ki a főnök?")

Dirty Sanchez
Nem a tévéshow. Itt a fickó análisan ujjazza a nőt, aztán kihúzza az ujját, és szerelmes pillantásoktól kísérve, a fekáliával mexikói stílusú bajszot rajzol a csaj orra alá.

Dirty Rodrigez
Dirty Sanchez uncsitesója, gyakorlatilag ugyanaz, csak az ujjat helyettesítsétek péniszvel.

Mérges Sárkány
A lány kész rá, hogy lenyelje a témát, ekkor egy jól irányzott judo ütéssel torkon kapod. Mielőtt megfulladna, reflexszerűen felköhögi a cuccost, ami kibuggyan az orrán. Ráadásul elég mérges is lesz. Ez olyasmi lehet, mint amikor félrenyeled a sört, csak más.

Rozsdás Trombita
A felfedezésre váró, tehetséges muzsikus hölgy a férfipartner ánuszgyűrűjét izgatja a szájával, közben legalább az egyik kezével átnyúl az úriember lábai között, és ki is veri neki. Minden lírai Bon Jovi nóta máshogy szól, ha a Rozsdás Trombitán kísérik.

Mérges Kalóz
Orális szeksz, haver. A csajt figyelmeztetés nélkül szemen lövöd. Erre nemtetszését morgással fejezi ki. Akkor sípcsonton rúgod. Szerencsétlen, egyik szemére vakon, felbaszva, sántikálva veti magát utánad. Te meg jót röhögsz.

Hát nem szép dolog a szerelem? Nem. Csak megjegyzem, hogy a fenti fogalmakat nem én találtam ki, az amerikai városi kultúrában régóta jelen vannak. Még néhánnyal együtt. Ha lesz rá igény, végigmehetünk azokon is.

És azt is szeretném leszögezni, hogy a fentiek élesben történő kipróbálására sem sanyika, sem a Bekex stábja nem bátorítja az olvasót. (Legfeljebb a mérges kalózra…)

EGY TÉNY, AMITŐL MAJD OKOSABBNAK TŰNSZ
Ha másodpercenként kb. 3000-et szívsz egy szál cigibe, akkor meggyullad.

A bejegyzés trackback címe:

https://baluguru.blog.hu/api/trackback/id/tr19790136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása