Mai vicc

Címkék: vicc humor vicces poén nevetés napi vicc

2011.02.11. 13:19

Emberevő sárkány érkezik a városba, és tizedeli a népet, meg mindent szétvág, szóval nagy genya. Összefog három srác, a heroinista, a kokainista, és a füves, hogy megmentik a jónépet. Elmennek a sárkányhoz alkudozni, a sárkány megszabja a dolgokat:

-Figyu srácok, ha valaki olyan cuccot mutat, amit még soha nem éreztem, annak meghagyom az életét, meg elmegyek világgá.

Elsőnek a heroinista csinál egy fél kilónyi porból lét, betölti, aztán odaadja a méteres fecsit a sárkánynak. Belövi magát, totál kész van három nap három éjszaka (!) kicsit tisztul, és így szól:

- Fasza volt haver, de két hete nyomtam ilyen szart, úgyhogy sorry..és már meg is ette.

Jön a kokainista, kipenget neki egy méteres utcát, a sárkány feltolja az orrába porszívócsövel, elpörög tőle egy hétig, kissé tisztulva megszólal:

-Öcsém ez már tényleg majdnem a topppp volt, de vagy egy éve beleszaladtammár ilyen finomságba. Sorry..és már meg is ette.

Kezd beszarni a dzsangás gyerek, "Ej baszki, nincs más nálam, csak egy kis noname holland szar..nem baj, betekerem, aztán lesz ami lesz" így is tesz, odaadja a spanglit a sárkánynak. A sárkány elszívja, totál kész van. Vörös a szeme, úgy röhög majd összefossa magát, áll a farka, hempereg jobbra-balra.szóval totálkár. Kicsit már múlik a hatás 10 óra múlva, megszólal a sárkány:

-Nagykirály vagy haver..ennyire jót még sose használtam..kurva jó..azt se tudom, hol vagyok.., de ne haragudj, úgy megéheztem....

A bejegyzés trackback címe:

https://baluguru.blog.hu/api/trackback/id/tr432653782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása