Mai vicc

Címkék: vicc humor vicces poén nevetés napi vicc

2012.08.27. 13:51

Egy férfi bement egy bárba, leült a pulthoz, és kért egy italt. Ivott egy kortyot a pohárból, majd a maradékot hirtelen a pultos arcába loccsantotta. Mielőtt a pincér magához tért volna meglepődéséből, a vendég szabadkozni kezdett:

- Ne haragudjon, nem tehetek róla. Mindig ezt csinálom a pultosokkal, nem tudok uralkodni magamon. El sem tudom mondani, mennyire bosszant ez a kényszer.

A bárpultos dühét felváltotta az együttérzés, és a következőt javasolta:

- Tudnék ajánlani egy pszichológust, aki segítene magának. A bátyám is hozzá járt a feleségével, és mindketten meg voltak vele elégedve.

- Jó, köszönöm. Megkaphatnám a címét? - kérdezte a vendég.

A pincér megadta a címet, a férfi elment;fél év múlva egyszer ismét megjelent a bárban. Kért egy pohár italt, a pultos pedig érdeklődni kezdett:

- Járt a pszichológusnál, akit ajánlottam?

- Igen, hetente kétszer is - válaszolta a férfi, majd belekortyolt az italába és a többit megint a pincér arcába öntötte. A pincér meglepődött, letörölte az arcát és megjegyezte:

- Úgy tűnik, nem volt túl sikeres a kezelés.

- De, nagyon sikeres volt.

- De hát, már megint rám öntötte az italát!

- Igen, de már nem bosszankodom miatta!

A bejegyzés trackback címe:

https://baluguru.blog.hu/api/trackback/id/tr464735031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása